Има ли възможност Община Бургас временно да преустанови ремонтните дейности

...
</TD
>Има ли възможност Община Бургас временно да преустанови ремонтните дейности
Коментари Харесай

Общински съветник пита може ли да се замрази ремонтът на пътя за Сарафово до края на сезона

Има ли опция Община Бургас краткотрайно да прекрати ремонтните действия в сектора сред Гробищния парк и Северния обход, с цел да не попречва придвижването в натоварените летни месеци и те да продължат през есента? Такъв въпрос насочва към кмета на Бургас общинският консултант Мариян Иванов.

" В началото на тази седмица Община Бургас започва ремонтни действия на път 1-9, в сектора сред Гробищния парк до Северния обход на града. Реорганизацията на придвижването, при започване на летния сезон, води до тапи и изнервени водачи. Само една злополука на 13 юни, докара до километрична запушалка, което още повече усилва предпоставките за ПТП. Подобни действия, които водят до увеличение на трафика в избрани сектори и понижаване на транспортната пропускливост,  ще повлияят отрицателно на летния сезон по Южното Черноморие “, написа Иванов.

Общинският консултант отбелязва, че входно – изходните артерии на кв. " Сарафово “ са в недобро положение и с дупки в асфалта. На друго негово запитване от март тази година заместник-кметът Весна Балтина е дала отговор, че ще се извършат частични ремонтни действия по компрометираните сектори сред ПВ " Сарафово " и Северен обход, каквото до този миг не са осъществени.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР