Централният защитник Аймерик Лапорт е под въпрос за участие в

...
Централният защитник Аймерик Лапорт е под въпрос за участие в
Коментари Харесай

Основен защитник на Испания под въпрос за първия мач на UEFA EURO 2024

Централният бранител Аймерик Лапорт е под въпрос за присъединяване в първия мач на националния тим на Испания против Хърватия на Европейското състезание поради " мускулно терзание ", оповестиха от Испанската футболна федерация.

Футболистът на Ал-Насър от Саудитска Арабия не взе участие в тренировката на тима в сряда, само че въпреки всичко ще пътува за Берлин със съотборниците си.

Лапорт е неоспорим титуляр в тима след натурализирането си през 2021 година, като той е роден във Франция. Той ще извърши " характерна работа за възобновяване ", с цел да резервира вяра, че може да играе в центъра на защитата паралелно до различен състезател, който има испанско и френско поданство - Робин Льо Норман.  Ако Лапорт не се възвърне, той ще бъде сменен в стартовия тим от капитана на Реал Мадрид Начо.

30-годишният Лапорт, който е някогашен футболист на Манчестър Сити, се причисли към отбора на Испания с малко забавяне поради края на саудитското състезание, като и финала на King Cup, извоюван от Ал-Хилал след осъществяване на дузпи. / Българска телеграфна агенция



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР