Домакинът на европейското първенство по футбол Германия ще спечели минимална

...
Домакинът на европейското първенство по футбол Германия ще спечели минимална
Коментари Харесай

Орангутан от Дортмунд предрича UEFA EURO 2024

Домакинът на европейското състезание по футбол Германия ще завоюва минимална победа против Шотландия в мача на откриването в петък вечер, предвижда оракулът на тазгодишния шампионат - орангутан от зоологическата градина в Дортмунд.

Валтер, на 35 години, не е новобранец в прогнозирането на изхода на футболни мачове. Той изпълняваше същата роля на последните европейско и международно състезание, както и по време на немските и континентални шампионати. Днес пред Валтер бяха сложени две кофи, увити с шал на Германия и шал на Шотландия.

" Валтер спря пред кофите и се вгледа деликатно. Първоначално той потегли уверено към немската и я взе, тъй че считам, че Германия ще завоюва. След това обаче той отиде и при шотландската. Най-вероятно шотландците ще имат късмет до края ", съобщи представителят на зоологическата градина Марсел Щавинога, представен от организация Ройтерс.

Explain to me how cancel culture exists when Walter the orangutan is still picking winners at Euro 2024 just 10 years after biting off his own son's arm - why let this hateful wretch continue to undermine tournament football?
— Matthew Johnston (@MtthwJhnstn)
UEFA EURO 2024 стартира в петък в Мюнхен и Германия е безапелационен любимец в мача против Шотландия.

Валтер е измежду редица известни животни и същества, които са правили прогнози по време на огромни футболни шампионати. Обикновено пред тях се поставят две кофички с храна, обозначени по някакъв метод с цветовете на двата тима.

Най-популярният пророк бе октоподът Паул, който живееше в аквариум край немския град Оберхаузен. Неговата известност набъбна доста по време на международното състезание през 2010, където той позна крайния излаз на седемте мача на Германия./БТА

Гледайте UEFA EURO 2024 в каналите на DIEMA XTRA, както и цифрово НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР