ЦСКА победи с 4:0 срещу втория отбор на Аланияспор в

...
ЦСКА победи с 4:0 срещу втория отбор на Аланияспор в
Коментари Харесай

ЦСКА стартира ударно в контролите

ЦСКА победи с 4:0 против втория тим на Аланияспор в първата си среща от зимния предварителен лагер преди старта на пролетния полусезон в efbet Лига. Тиаго Родригес, Греъм Кери, Али Соу и Георги Йомов бяха точни за отбора на Бруно Акрапович.

" Червените " надиграха тотално турскяи си противник и можеха да вкарат още няколко попадения. Гол на Али Соу пък бе анулиран противоречиво.

Момчетата на Бруно Акрапович започнаха интензивно и след два пропуща откриха резултата. В 9-ата минута след неточност на турския пазач, топката се озова в краката на Тиаго, който безпроблемно трансферира вратаря за 1:0. Няма и 60 секунди по-късно Тиаго влезе в ролята на помощник, подавайки на Греъм Кери, който не се поколеба да направи резултата 2:0.

В 15-та минута Али Соу беше изведен самичък против стража на Аланияспор и означи, само че голът му беше анулиран поради много противоречива засада на Радослав Живков.

В 43-та минута резултатът въпреки всичко закупи типичен тип. Али Соу засече отлично, остро центриране на Греъм Кери, с цел да разстреля стража на домакините за 3:0.

През втората част Бруно Акрапович заложи на напълно актуализирана стартова 11-торка. " Червените " продължиха да преобладават и да вършат пропуски. В 62-та минута, след нарушаване против Енрике Рафаел, " алените " получиха късмет да изпълнят дузпа. Зад топката застана Георги Йомов, който не сбърка и направи резултата 4:0.

До края на срещата турският отбор се избави от още попадения само поради умелите намеси на своя вратар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР