Предупреждението е в сила от обяд до 22:00 часа в

...
Предупреждението е в сила от обяд до 22:00 часа в
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Предупреждение за гръмотевична буря за големи части от страната, след като температурите достигнат до 27C

Предупреждението е в действие от обяд до 22:00 часа в неделя и обгръща северозападна Англия, по-голямата част от Уелс, огромна част от централна Англия и Югозапад.

„ Проливни дъждове и гръмотевични стихии могат да доведат до известни разстройства тук-там, изключително при пътешестване “, споделя Метеорологичната работа.

„ Възможно е изолирано наводнение на имущество. “

Той прибавя: „ Има дребен късмет домовете и предприятията да бъдат бързо наводнени, с вреди на някои здания от наводнения, удари от гръмотевица, градушка или мощен вятър. "

Южната част на Англия ще види високи температури от 25C (77F) през днешния ден, с капацитет за температури, достигащи 26C (78,8F) в събота и евентуално 27C (80,6F) в неделя, съгласно Met Офис.

Шотландия и Северна Ирландия също се чака да се радват на по-топло пролетно време, с прогноза за 22C (71,6F) за събота в Глазгоу.

Заклинанието на топлото време се свежда до блок от високо налягане, който беше над Обединеното кралство през по-голямата част от тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР