Авторите на портала TechDroider публикуваха видео, в което показаха макетите

...
Авторите на портала TechDroider публикуваха видео, в което показаха макетите
Коментари Харесай

Макети на бъдещите iPhone 16 бяха сравнени с настоящите модели

Авторите на портала TechDroider разгласиха видео, в което демонстрираха макетите на бъдещите смарт телефони от серията iPhone 16. Външният тип на устройствата е заимствуван въз основа на по-ранните клюки и към момента не е публично доказан, само че по този метод могат да се сравнят с актуалните модели.

Видеото демонстрира базовия модел на iPhone 16 и неговата Plus версия с освежен дизайн на задната камера. За разлика от своите прародители, фото-модулът е изработен във тип на дребен овал с чифт обективи един под различен и LED-светкавица отдясно. Монтираният екран начело е с минимални странични рамки от всички страни.

Общият тип на идните нови артикули съответствува с този на линията iPhone 15. Разположението на страничните бутони също е съхранено, само че iPhone 16 може да има и програмируем бутон за пускане на избрана функционалност, като в iPhone 15 Pro.

По отношение на спецификациите се приказва, че iPhone 16 и iPhone 16 Plus ще имат надлежно 6,1-инчов и 6,7-инчов екран, както и 3567 mAh батерия за базовата версия и 4006 mAh батерия за модела Plus.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР