ЦСКА обяви промени в собствеността на клуба. Фондация Национален Фонд

...
ЦСКА обяви промени в собствеността на клуба. Фондация Национален Фонд
Коментари Харесай

Разкриха го! Ето новият акционер в ЦСКА

ЦСКА разгласи промени в собствеността на клуба. Фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука " закупи 40% от акциите на " алените ", което значи, че ще разполага с толкоз, колкото има и Гриша Ганчев. Останалите 20% са владеене на Христо Стоичков.

В управлението на ЦСКА влиза и нов изпълнителен шеф - Стоян Орманджиев. От " Армията " са безапелационни, че първи приоритет остава построяването на нов съвременен стадион.В четвъртък от 10:00 часа Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат взаимна конференция.
-->
" 40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават благосъстоятелност на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “. В оперативното управление на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен шеф – Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и експерт, който от дълги години работи в областта на футбола. "

Първи приоритет на новото управление остава построяването на новия съвременен стадион, който изцяло да дава отговор на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде изработен с тази идея, призната драговолно от всички акционери в ЦСКА. Предвид големия публичен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат взаимна конференция на следващия ден (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за конференции на ст. „ Българска войска “. Всички публицисти са добре пристигнали! За нашите почитатели ще излъчваме събитието онлайн в YouTubе. ", написаха от клуба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР