ЦСКА обяви изненадващ трансфер на официалната си страница. Изненадващ, защото

...
ЦСКА обяви изненадващ трансфер на официалната си страница. Изненадващ, защото
Коментари Харесай

ЦСКА изненадващо представи ново попълнение

ЦСКА разгласи неочакван трансфер на формалната си страница. Изненадващ, тъй като името на привлечения футболист не беше спрягано за зимната селекция на " алените " в нито една медия досега - било наша или задгранична.

Съобщението гласи следното:

ЦСКА притегли полузащитника Федерико Николас Варела Ескудеро. 25-годишният футболист се изявява като плеймейкър и през есента защитаваше цветовете на елитния турски Денизлиспор. Той мина през днешния ден медицински прегледи и парафира персоналния си контракт, след което се включи в следобедната подготовка на тима. Не е изключено, по преценка на треньорския щаб, новото попълнение да направи своя всекидневен дебют в утрешната контрола против Ботев (Враца).

Феде Варела, както е именуван халфът за по-кратко, има забавен път на развиване до момента. Той е аржентинец по рождение, само че детството му минава в Испания, където получава локално поданство. Кадър е на школата на Селта Виго, след което минава в швейцарския отбор Стад Нион. Качествата на младока впечатляват скаутите на Порто и на 18-годишна възраст техничарят подписва контракт с „ драконите “. В продължение на три сезона Варела изиграва 70 мача и отбелязва 16 гола за дублиращия отбор, а при започване на 2018 година е преотстъпен в Портимонензе, с който дебютира в елита на Португалия. Кариерата му продължава в испанската Сегунда дивисион с отборите на Райо Махадаонда, Леганес и Лас Палмас, преди да се стигне до прехвърлянето му в Денизлиспор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР