ЦСКА изигра още една контрола на подготвителния си лагер в

...
ЦСКА изигра още една контрола на подготвителния си лагер в
Коментари Харесай

ЦСКА пак без победа и гол в Марбея

ЦСКА изигра още една контрола на подготвителния си лагер в Марбея, в която не вкара гол и не победи.

Червените направиха нулево тъждество с корейците от Чонбук Моторс.

Българският отбор провежда рискова офанзива още преди да е изтекла и минути игра. Томи Юрич получи към границата на наказателното поле и опита да откри нахлуващия на скорост Денис Давидов, само че подаването му не се получи. В 3-ата минута Давидов финтира двама противникови състезатели и подаде чудесно към непокрития Евандро, който се озова самичък против вратаря, само че стреля над напречната греда.

Постепенно корейците взеха самодейността и до края на полувремето играта се водеше най-вече в половината на ЦСКА, само че рискови положения пред алената врата нямаше.

В заключителните секунди на тази част българският отбор даже изпусна още една добра обстановка, когато Томи Юрич стреля извънредно неопределено след осъществяване на фаул от 18 метра.

Нещата не се трансформираха кой знае какъв брой и през втората част. Играчите на Чонбук разиграваха топката, само че първата по-сериозна обстановка за вторите 45 минути още веднъж бе пред тяхната врата. ЦСкА получи късмет да стреля от фаул в 59-ата минута, само че Жеферсон я прати в ръцете на вратаря.

Само 120 секунди по-късно Евандро затрудни неимоверно Лий, защото стражът на корейците с тъга мазета шут на бразилеца в корнер.

В 65-ата минута и Юнг шутира рисково от фаул, само че на сантиметри над напречната греда. Десет минути по-късно Колимото насочи топовен изстрел, който Черниаускас отрази.

В последна сметка се стигна до разумно нулуво тъждество. до момента ЦСКА има в Марбея две загуби - 0:5 от Нюрнберг, 0:1 от Шонан и днешното нулево тъждество с корейците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР