ЦСКА 1948 и ЦСКА завършиха 2:2 в историческия мач, с

...
ЦСКА 1948 и ЦСКА завършиха 2:2 в историческия мач, с
Коментари Харесай

Историческият първи мач между двете ЦСКА-та завърши 2:2

ЦСКА 1948 и ЦСКА приключиха 2:2 в историческия мач, с който започва новият сезон в efbet Лига. Головете за новака в efbet Лига вкараха Мартин Камбуров (19) и Даниел Младенов (33). Валентин Антов (45+3) и Али Соу (52) се разписаха за символичните посетители. Головото шоу на Националния стадион " Васил Левски " бе поврачено от тежките контузии, които получиха Димитър Пиргов и новото попълнение на ЦСКА Юрген Матей. Двамата се разрушиха главите във зъдушен дуел в края на първата част и бяха откарани в болинца.

Срещата стартира равностойно, като и двата тима очевидно не желаеха да рискуват. Все отново символичните посетители владееха повече топката и още в 4-ата минута Тиаго Родригес опита да изненада Наумов с удар от отдалеченост, само че стражът на ЦСКА 1948 внимаваше и мазета. В идващите минути се разигра Рафаел Енрике, който на няколко пъти надбяга Димо Атанасов и сервира положителни топки в наказателното поле на домакините, само че нямаше кой да ги приключи.

Изненадващо резултатът бе открит в 19-ата минута от ЦСКА 1948. Гола вкара капитанът на отбора Мартин Камбуров. Хубава офанзива на Галин Иванов и Васил Шопов приключи с елегантно подаване към ветерана, който с лекост означи първия си гол с " алената " фланелка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР