Цецко Йомов, който е баща на футболния ни национал Георги

...
Цецко Йомов, който е баща на футболния ни национал Георги
Коментари Харесай

Решиха за бащата на Йомов. Какво следва

Цецко Йомов, който е татко на футболния ни национал Георги Йомов, ще бъде пуснат на независимост. Това ще стане против гаранция от 15 000 лв., реши Софийският градски съд. 

Той е упрекнат за стрелбата на Околовръстното шосе в София. Въззивният съд се съгласи с множеството доводи на първоинстанционния и не анулира, а единствено промени определението на СРС, като вместо домакински арест взе парична гаранция, оповестява " Нова телевизия ".

Софийски градски съд одобри, че от събраните доказателства може да се направи извод, че Йомов е причинител на закононарушението, само че посочи, че има данни, че е работил след открито пострадване на синовете му и е налице персонален претекст. Софийски градски съд отчасти се съгласи с доводите на СРС, че съществува заплаха от осъществяване на ново закононарушение, само че не с такава активност, с цел да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение.

В случая липсва и повишена социална заплаха, защото на потърпевшите са нанесени единствено леки телесни повреди. Освен това Йомов непринудено е предал оръжието, отишъл е самичък в полицията, има чисто правосъдно минало и няма други противоправни прояви досега.

Определението е дефинитивно и  не предстои на обжалване и митинг. Йомов ще бъде освободен, откакто внесе гаранцията. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР