Церемонията по връчването на MTV Video Music Awards тази година

...
Церемонията по връчването на MTV Video Music Awards тази година
Коментари Харесай

Наградите на MTV и червеният килим: Дързост и красота

Церемонията по връчването на MTV Video Music Awards тази година се организира в Бруклин, Ню Йорк и напомни за зрелищните шоута от преди пандемията. Сред огромните спечелили на вечерта бяха новата звезда Оливия Родриго, която завоюва в конкуренцията за ария на годината и за най-хубав нов реализатор. „ Това беше най -вълшебната година в живота ми и всичко се дължи на вас “, показа Родриго, която посвети премията си на „ всички останали девойки, които пишат песни на пода в спалнята си. “

Триумфално завръщане на сцената направи Джъстин Бийбър, който бе определен за изпълнителнна годината и получи статуетка и за най-хубаво поп видео. По време на една от речите си артистът означи сложната за всички година поради Covid-19, като добави че „ музиката дава невероятна опция да доближат до хората, да ги сплотяват. “ „ Наистина имам вяра, че най -доброто занапред следва “, съобщи Бийбър.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Universal Music India (@universalmusicindia)

Лил Нас Х пък се пребори в категорията за видеоклип на годината, само че той сигурно беше и измежду звездите на аления килим поради облеклото си на Versace. С две награди от MTV си потегли и Били Айлиш, която още веднъж беше облечена в черно и в дреха в обемен контур.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BilliE Imafan (@billie_imafan)

Освен със зрелищни осъществявания на сцената, церемонията се открои с много впечатляващ червен килим, само че като че ли добре облечените звезди бяха по-малко за сметка на дръзките и нищожни тоалети на огромна част от дамите. Като стартираме от блестящата мини рокля на Парис Хилтън и стигнем до транспарантната рокля на Меган Фокс, дело на Mugler.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ELLE Sverige (@ellesverige)

Затова пък имахме и положителния образец с Камила Кабело и нейния тоалет на Alexis Mabille и Кейси Мъсгрейвс, облечена във Valentino Haute Couture. По светлините на прожекторите се появи и Дженифър Лопес, малко откакто певицата и актриса украси и аления килим на филмовия фестивал във Венеция, където се появи в компанията на Бен Афлек.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Stylegater (@stylegater)

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР