Microsoft съобщи, че значително е разширил списъка с езици, поддържани

...
Microsoft съобщи, че значително е разширил списъка с езици, поддържани
Коментари Харесай

Microsoft добави поддръжка на още 15 езика в Copilot за Microsoft 365

Microsoft заяви, че доста е разширил листата с езици, поддържани от AI-помощника Copilot като част от офис пакета Microsoft 365.

„ От през днешния ден пускаме актуализацията на Copilot за Microsoft 365 с поддръжка на 16 спомагателни езика. Към растящия лист с поддържани езици са добавени банален китайски, британски (американски, английски, австралийски, канадски, индийски), френски (включително канадски френски), немски, италиански, японски, португалски (Бразилия) и испански (испански и мексикански). Добавени са още арабски, чешки, холандски, фински, иврит, маджарски, корейски, норвежки (букмол), полски, португалски (Португалия), съветски, шведски, тайландски, турски и украински “ — отбелязва представител на Microsoft в формалния блог.

В известието също по този начин съответно се загатва и китайски (традиционен), който преди беше разполагаем в безплатната версия на Copilot. Вече е интегриран (за потребителския интерфейс), само че не се поддържа за поръчки към Copilot за Microsoft 365. Компанията дава обещание скоро да добави цялостна поддръжка за този език.

„ Възможно е Copilot за Microsoft 365 да не схваща всички разговорни изрази или езикови конвенции на посочения език. Ние непрестанно подобряваме езиковите благоприятни условия на Copilot и насърчаваме потребителите да ни дават градивна противоположна връзка. Също по този начин продължаваме да разширяваме листата от поддържани езици и ще обявим още вести през идващите месеци “.

Компанията също разгласява и указания, които разказват по какъв начин можете да измененията езика в избрана стратегия, която е част от пакета Microsoft 365.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР