Церемонията по връчването на медалите в индивидуалната надпревара на фигурното

...
Церемонията по връчването на медалите в индивидуалната надпревара на фигурното
Коментари Харесай

Ако Камила Валиева вземе медал във фигурното пързаляне няма да има награждаване

Церемонията по връчването на медалите в самостоятелната конкуренция на фигурното пързаляне при дамите няма да се състои в четвъртък, в случай че Камила Валиева заеме едно от местата на подиума, оповестиха от Международния олимпийски комитет.

Многото тъжби към повдигането на краткотрайното наказване на Валиева поради позитивен допинг тест отпаднаха в понеделник, откакто Спортният съд " разреши на състезателката да взе участие в шампионата при дамите самостоятелно във вторник и, в случай че се класира, в четвъртък ".

Бе доказано, че церемонията по награждаването на тимовете, където Валиева изведе Руския олимпийски комитет до първото място, няма да се състои по време на Олимпийските игри, както и самостоятелната гала, в случай че рускинята се подреди измежду трите медалистки.

" МОК в подпомагане със забърканите национални олимпийски комитети ще организира церемонии по награждаването, незабавно откакто завърши казусът с Валиева ", се споделя в известие. Това обаче може да отнеме най-малко няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР