Церемонията по връчване на годишните награди „Застраховател на годината“ и

...
Церемонията по връчване на годишните награди „Застраховател на годината“ и
Коментари Харесай

Отличават най-добрите застрахователи у нас за 2019

Церемонията по връчване на годишните награди „ Застраховател на годината “ и “Застрахователен брокер на годината” за 2019 година ще се организира онлайн на 28 май от 11.00 часа

За дванадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния бранш у нас - „ Застраховател на годината “ и “Застрахователен брокер на годината” .

Организатори на събитието са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-хубавите компании в бранша.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала на 28 май от 11.00 часа във ВУЗФ, която ще се организира онлайн и ще бъде излъчена онлайн във фейсбук страницата на ВУЗФ .

Ще бъдат връчени оценки в 6 категории , като спечелилите ще бъдат избрани от експертно жури , в лицето на представители на уредниците, по авансово избрани справедливи обществени критерии.

Специални посетители на церемонията ще бъдат ръководителят на КФН Бойко Атанасов и Илиана Христова, заместник-председател на КФН.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:
Застраховател на годината – Общо застрахованеЗастраховател на годината – ЖивотозастрахованеЗастраховател на годината - Най-динамично разрастващо се дружествоЗастрахователен брокер на годината - Общо застрахованеЗастрахователен брокер на годината - ЖивотозастрахованеЗастрахователен брокер на годината - Най-динамично разрастващо се сдружение
За първи път церемонията ще бъде извършена в онлайн формат поради рестриктивните мерки, наложени по отношение на епидемията от ковид в страната.

Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия хайлайф на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на университетските среди и бизнеса.

Медийни сътрудници на годишните награди са : Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria ON AIR, Еconomic.bg, сп. “Икономика”, Money.bg, в. “Стандарт”, в. “Банкеръ”, Inews.bg, Econ.bg, Insmarket.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР