Церемонията по пускането на производството в завода на Sollers в

...
Церемонията по пускането на производството в завода на Sollers в
Коментари Харесай

Сериен Aurus по пътя: първата партида скоростни кутии е готова

Церемонията по стартирането на производството в завода на Sollers в Йелабуга е планувана за 31 май. Московската компания KATE, която създава скоростните кутии за съветската премиум марка, съобщи, че първата партида " автоматизирани трансмисии " към този момент е подготвена за експедиране в Татарстан.

Въз основа на фотоси, оповестени в Instagram, KATE е произвела минимум 12 броя. Това са автоматизирани трансмисии с девет предавки известни под показателя R932. Трансмисиите са създадени в Русия особено за плана " Кортеж " (ранно означение на фамилията Aurus).

Автоматичната скоростна кутия е лишена от обичайния преобразувател на въртящия миг. Вместо това се употребяват четири планетарни комплекта зъбни колела, предаващи въртящ миг на колелата. Това и други дизайнерски решения обезпечават висока успеваемост и невисок разход на гориво, твърди разработчикът.

 Сериен Aurus по пътя: първата партида скоростни кутии е подготвена

KATE R932 може да се сдвои с мотор с мощ над 815 конски сили и е проектирана да предава въртящ миг до 1000 Нм. В Aurus трансмисията е обвързвана с 4.4-литров V8 бензинов мотор с мощ 598 конски сили (880 Нм) посредством електрически мотор, създаден от завода SEGZ, който прибавя 63 конски сили в своя пик.

След старта на производството в Йелабуга, колите от първокласната локална марка ще бъдат пуснати в свободна продажба и ще костват от 22 милиона рубли (245 000 евро). Обяви за продажбата на Aurus към този момент се появиха в мрежата, само че изборът на равнища на съоръжение е стеснен и всички коли са маркирани с коментар " с пробег ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР