Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле ще изиграе последните

...
Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле ще изиграе последните
Коментари Харесай

Челси, Барселона и Борусия Дортмунд са фаворитите за подписа на защитник от Байерн Мюнхен

Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле ще изиграе последните си няколко месеца с екипа на „ баварците “, откакто публично стана ясно, че няма да се споразумее за нов контракт с клуба. Това значи, че той ще облече различен екип през лятото, а немското издание Sport1 твърди, че описът със заинтригуваните е редуциран до 3 топ тима из Европа.

На първо място е британският Челси. Томас Тухел недвусмислено потвърди, че ще разчита на своите сънародници в клуба, въпреки Антонио Рюдигер да го разочарова с желанието си да напусне без пари. Андреас Кристенсен също се счита, че ще го последва, което отваря необятно вратите за привличането на нов защитник.

Барселона към този момент е ясно, че ще премине през дълъг и мъчителен интервал, в който няма да харчи колосални суми за прехвърляния. „ Каталунците “ в това време е ясно за всички, че имат съществени проблеми в защита, а вкарването на Зюле в центъра преди Марк Андре тер Стеген би донесло съществено усъвършенстване на възгледите за титулярен състав на Шави от идния сезон.

Борусия Дортмунд пък по традиция е тим, който зарежда с играчи Байерн Мюнхен, макар историческото съревнование сред двата клуба. Ситуацията с Никлас Зюле обаче дава добра опция на управлението на „ жълто-черните “, с цел да си върнат най-малко малко на „ баварците “. Припомняме, че Роберт Левандовски мина със свободен сътрудник на „ Алианц Арена “ през 2014 година, макар че стартира да чупи върхове с Борусия.

26-годишният немски национал сигурно ще бъде една от любопитните тематики, когато стане време да разберем къде ще продължи кариерата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР