Централният нападател на Уулвърхемптън Раул Хименес е претърпял успешна операция

...
Централният нападател на Уулвърхемптън Раул Хименес е претърпял успешна операция
Коментари Харесай

Хименес претърпя операция за фрактура на черепа, кариерата му е под въпрос

Централният нападател на Уулвърхемптън Раул Хименес е претърпял сполучлива интервенция за фрактура на черепа след на стадион " Емирейтс " в Лондон.
Още при започване на мача бранителят на " артилеристите " Давид Луис удари с глава главата на противника си при битка за висока топка, което докара до прекъсване на срещата за повече от 10 минути, с цел да бъде оказана здравна помощ на мексиканския национал. В последна сметка той бе откаран в болница, където е било открито, че има фрактура на черепа и е осъществена интервенция в лондонска болница.
От Уулвърхемптън оповестиха, че интервенцията е била сполучлива и в идващите няколко дни Хименес ще остане под здравно наблюдаване. " Раул се усеща добре след вчерашната интервенция. Той съумя да се види със своята партньорка Даниела и в този момент си почива. Клубът желае да благодари на медицинския щаб на Арсенал, парамедиците на NHS, личния състав в болничното заведение и хирурзите, които оказаха голяма помощ посредством ранната си интервенция и своите умения ", обявиха " вълците ".
Травмата на 29-годишният Хименес може и да постави завършек на професионалната му кариера във футбола, защото след същата травма и интервенция централният халф на Хъл Сити Райън Мейсън трябваше да се откаже от футбола поради сериозните опасности за здравето му.
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР