Ал Насър“ официално представи Кристиано Роналдо. Договорът на петкратният носител

...
Ал Насър“ официално представи Кристиано Роналдо. Договорът на петкратният носител
Коментари Харесай

„Ал Насър“ официално представи Кристиано Роналдо

„ Ал Насър “ публично показа Кристиано Роналдо. Договорът на петкратният притежател на Златната топка със саудитския клуб е до 2025 година

Предполага се, че Роналдо ще получава заплата от по 75 милиона $ на година, само че точните параметри на договорката не са разкрити за момента.

„ Пишем история. Това е трансфер, който освен ще въодушеви нашия клуб да реализира даже по-големи триумфи, само че ще въодушеви и нашата лига, нашата нация и нашите бъдещи генерации, момчета и девойки, да бъдат най-хубавата версия на себе си. Добре пристигнал, Кристиано в твоя нов дом „ Ал Насър “, написаха по този мотив от клуба.

„ Развълнуван съм от новото предизвикателство, в ново състезание и в друга страна. Визията, която Ал Насър има е доста вдъхновяваща. Нямам самообладание да се причисля към новите ми съотборници и да оказа помощ на тима да реализира триумфи “, сподели Роналдо.

За последно Роналдо игра за „ Манчестър Юнайтед “, само че се разделиха по взаимно единодушие и нападателят стана свободен сътрудник. Причината бе в разрива в връзките с мениджъра Ерик загар Хаг и с управлението след скандалното изявление, което португалецът даде пред Пиърс Морган, напомня БНР.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР