Центърът на София под транспортна блокада, синдикатите настояват да бъдат

...
Центърът на София под транспортна блокада, синдикатите настояват да бъдат
Коментари Харесай

Масови протести срещу кризата и бедността

Центърът на София под транспортна обсада, синдикатите упорстват да бъдат обновени заплатите по отношение на инфлацията

На митинг с искане за повишение на приходите излизат от БДЖ. Недоволството ще е на жълтите павета пред Народното събрание, оповестява Нова телевизия.  

Синдикатите пък провеждат протестно автошествие в София поради резултатите на рецесията върху приходите и живота на българите. Преди това е очакван протестен протест пред постройката на Народното събрание.

В демонстрацията ще се включат транспортни средства от цялата страна. Затворени за коли ще са  бул. „ Цар Освободител ” в правата сред ул. „ Раковски ” и бул. „ Васил Левски ”, както и периметърът към площад „ Александър Невски ”.

КНСБ и КТ „ Подкрепа “ приготвиха взаимна декларация със незабавни ограничения за решение на проблемите пред българските жители. Около 14 ч. президентът Румен Радев ще се срещне с управленията на синдикалните организации.

Пред постройката на Министерския съвет на сигнален митинг ще се съберат и хора с увреждания. Сред настояванията им са редуциране на периода от датата на приключване на Експертно решение до ново решение в границите на 45 работни дни. Както и уеднаквяване на работата на всички ТЕЛК комисии в България.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР