Центърът на френската столица е блокиран поради опасения от ново

...
Центърът на френската столица е блокиран поради опасения от ново
Коментари Харесай

Жълтите Жилетки Отново Запалиха Париж!

Центърът на френската столица е блокиран заради опасения от ново принуждение от страна на радикални детайли измежду придвижването на " жълтите жилетки ". Мостовете на река Сена са затворени, а публични здания като Народното събрание и президентската резиденция са отцепени с полицейски заграждения.

Група протестиращи се събраха също и на най-прочутото парижко авеню - " Шанз-Елизе ", където имаше подиуми на принуждение през последните седмици. Много от тях скандираха апели за оставката на Макрон.

До късния следобяд нямаше съществени конфликти с полицията. В Париж задържаните са към 50, някои от които носели със себе си предмети, които могат да се употребяват като оръжие.

Хиляди участваха в шествия и в южните градове Бордо и Тулон, както и в източния град Страсбург и в град Бурж, в Централна Франция, където се събраха към 5000 стачкуващи.

Общо 32 000 последователи на " жълтите жилетки " са взели участие през днешния ден в демонстрациите в разнообразни градове на Франция, заяви ТАСС, базирайки се на телевизия Бе Еф Ем (BFM). Това е доста повече, в сравнение с предходната събота, когато в митингите се включиха 26 000 души.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР