Център за граЦка мобилност отново се из-по-на...нещо си. Така започва

...
Център за граЦка мобилност отново се из-по-на...нещо си. Така започва
Коментари Харесай

Лияна Панделиева: Честита Баба Марта, гении от градска мобилност!

Център за граЦка подвижност още веднъж се из-по-на...нещо си. Така стартира язвителния си коментар журналистката Лияна Панделиева.

И продължава:

Може да се заплаща с банкова карта. Супер. Ако в границите на един ден платиш с една карта четири пъти, това се трансформира автоматизирано в карта за през целия ден.

ДА, АМА НЕ! 

Плащам с карта. Добре. Качвам се в друго транспортно средство. Докосвам картата. Не може. Нямало наличност. Брей! Ма правилно ли в картата ми няма 1,60?! Вадя кредитната карта - хоп, по нея имало наличност. Качвам се в последващо транспортно средство. Вадя кредитната карта. Хоп - и по нея към този момент няма наличност. Хубу. Вадя трета карта - по нея още има наличност. 

В задачата се пита: КОЛКО банкови карти са нужни на един пасажер дневно, с цел да се придвижи като постоянен пасажер? 

Обадих се на банката си, естествено и оттова ми оповестиха, че въобще не съм изключение и че към този момент за следващ път изпращат питане към въпросния център за подвижност из града с въпроса що не си оправят ПОС терминалите, каквито са тези машинки и отговор до момента - НУЛА. 

Та в случай че хептен ми се свършат наличните карти, като мине контрола ще разтварям банкирането и ще им предлагам сами да си вземат оттова парите, в случай че знаят по какъв начин. Това обаче значи още, че в случай че желая да взема метрото, то във всеки миг може и да не съумея да мина, заради липса на задоволителен брой карти. 

Някой ще каже: вземи си от картите на ЦГМ. Да, имам такава, само че там няма алтернатива да употребявам дневна карта. И що по този начин? 

Ух, благи ГЕНИИ от ЦГМ! Да ви е...честита Баба Марта. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР