Цената на биткойна преди няколко часа достигна нов рекорден максимум

...
Цената на биткойна преди няколко часа достигна нов рекорден максимум
Коментари Харесай

Цената на биткойна прехвърли $6500

Цената на биткойна преди няколко часа доближи нов рекорден най-много и за първи път в историята трансферира $6500.
Максималната цена на един биткойн бе записана от криптовалутната борса Bitstamp на равнище от $6592. В момента цената варира в региона на $6575. Днешният рекорден най-много демонстрира, че цената на криптовалутата номер едно за една година е повишена с $550.

Първата в света криптовалута последно време слага върхове надали не всеки ден. В края на предходната седмица цената на биткойна надвиши $6300, а през вчерашния ден надвиши $6400.



Основната причина за този внезапен растеж в цената на биткойна е фактът, че CME Group анонсира фютчърсната търговия с биткойни , която ще започва в края на тази година. Сега, когато институционалните вложители получават опция да работят на криптовалутния пазар, никой не се съмнява, че цената на биткойна ще продължи да пораства със същите темпове.

Според най-новите данни на CoinmarketCap , пазарната капитализация на биткойна доближи 109 милиарда американски $. Наблюдава се растеж и в пазарната цена на останалите криптовалути, която доближи рекордно високото равнище от $183,5 милиарда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР