Целувката може да изрази любов, уважение, страст, приятелство и дори

...
Целувката може да изрази любов, уважение, страст, приятелство и дори
Коментари Харесай

Различните видове целувки и какво означават те

Целувката може да изрази обич, почитание, пристрастеност, другарство и даже отрицателни страсти. Ако желаете да знаете какво усеща мъжът към вас или по какъв начин се усеща сега, обърнете внимание на това по какъв начин се целува. Ето и смисъла на другите целувки:

Бърза целувка

Бърза, мимолетна целувка от другари или родственици е знак за привет или довиждане. Ако идва от вашия мъж, значи той или бърза, или ви е афектиран.

Целувка по челото

На пръв взор тя не е по никакъв начин секси, само че когато обичан човек го целуне по челото, това е знак за безспорна любов. Ако те целува по челото, това значи, че те цени и те счита за специфична.

Целувка по врата

Става горещо! Целувка по врата – по една такава мощна ерогенна зона - явно не е другарски жест, а мощно възклицание: " Искам те! ". Мъж, който не е сигурен във взаимността на възприятията, надали ще се осмели да те целуне по врата. Целуването на тази част от тялото нормално е част от любовната игра и е доста вълнуващо за дамите.

Гневна целувка

Появява се единствено по време на или малко след спор. Тя е интензивна, само че с нотка на лека експанзия. Има за цел да покаже, че мъжът желае да те подчини.

Целувка в ъгъла на устата

Ако той те целуне там, или доста бърза и не съумява да уцели вярното място, или се пробва да флиртува. Целувайки едно от ъгълчетата на устата, сътрудникът основава полово напрежение и се пробва да те заинтригува за по-нататъшна любовна игра.

Изследователска целувка

Той стартира да те целува от устните, минава към врата, ключицата, гърдите, слиза до корема... Партньорът е подготвен да отдели време за милувки и е очарован от тялото ти. Това е още по-интимна целувка от докосването на устните до врата. Със сигурност вашият мъж принадлежи към умелите любовници, които знаят доста за любовната игра.

Леко хапане

Нежното хапане на устните на колегата по време на целувка е доста секси и демонстрира предпочитание за повече. Повече внимание, целувки, от всичко по повече. Ако твоят обичан обича да те целува по този метод, значи очевидно е вманиачен по теб.

Целувка за сбогом

Тази целувка е дълга, мудна и от време на време солена от сълзи. Надяваш се в никакъв случай да не свърши, само че … всичко си има край.

Безстрастна целувка

Езикът е отвън играта, устните му са меки. За страдание, това е знак, че възприятията му към теб постепенно умират или има нещо сред вас, което му предизвиква мощна болежка.

Целувка по брадичката

Той явно има усеща към теб, само че му липсва храброст. С целувка по брадичката тества реакцията ти.

Целувка без мирис

Устните ви не се разделят, езиците ви се преплитат, а дишането ви става съвсем общо. Чиста пристрастеност!

Пиянска целувка

Може би това е най-неприятният тип целувка. Пияният сътрудник мирише неприятно и е прекомерно недодялан в ласките. Не се изненадвай, в случай че стартира да ближе лицето ти. Трудно е да се каже какво в действителност мисли и усеща.

Целувка по ръката

Той е благородник и знае доста за положителните маниери. Целувката по ръката може да бъде знак за привет, почитание и обич.

Целувка по бузата

На пръв взор тя е изцяло почтена, само че носи прикрито обръщение: или мъжът те е целунал единствено другарски, или се тормози да изрази възприятията си по-откровено.

Ескимоска целувка

Жителите на Гренландия показват възприятията си, като допират носовете си. Дори твоят мъж да не е ескимос, в случай че прави по този начин, значи изпитва мощна обич.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР