Цацаров отговаря на изказване на Марешки за прокуратурата и нейни

...
Цацаров отговаря на изказване на Марешки за прокуратурата и нейни
Коментари Харесай

Изказванията на Марешки за прокуратурата необосновани

Цацаров дава отговор на изявление на Марешки за прокуратурата и нейни чиновници:

Аз разбирам правото на всеки обвинен да пази себе си и то не може да бъде отречено, както по смисъла на Наказателно-процесуален кодекс, по този начин и обществено ". Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров, представен от БГНЕС. Той разяснява изявления на водача на ВОЛЯ Веселин Марешки по отношение на прокуратурата и прокурори. 

" Тук не става дума за отбрана, а става дума на моменти за откровени клюки. Да се обосновава личната непорочност с хвърлянето на клюки върху наблюдаващия прокурор по делото, е меко казано невъзпитано, а най-откровено казано - неприлично - за мъж и за член на Народното събрание ", съобщи Цацаров.

Припомняме, че по-рано Марешки съобщи, че варненска прокурорка е била хваната да кара пияна преди години. В отговор Цацаров изтъкна, че познава добре работата на прокурор Виолета Радева и че тя няма нито едно нарушаване или наказване. 

А преди месец Цацаров изиска имунитета на Марешки и още двама депутати от партия ВОЛЯ поради закани към притежатели на аптеки. Разследващите са събрали доказателства, че от есента на 2012 година до края на 2015 година в градовете Варна, Добрич, Видин, Плевен и София Марешки е заплашил 7 притежатели на аптеки с увреждане на имущество и други незаконни дейности с тежки последствия за тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР