Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова

...
Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова
Коментари Харесай

Сдружения на заведенията: „Синя зона“ в неделя е нова идейна секира на „Спаси София“

Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова организация на ресторантьорите – София, Българската асоциация за туризъм и Асоциацията на профилираните специалисти в туристическата промишленост показват откровеното си неразбиране от обстоятелството, че до неотдавна гражданската, а от скоро силовата конструкция „ Спаси София “ ненавижда бизнеса в прелестната ни столицата. Това пишат в позиция до медиите от организациите. 

От години софийският бизнес е подложен на всевъзможни офанзиви от „ Спаси София “, само че до преди половин година въпреки всичко имаше експертни и публични разисквания, които значително спираха безумните им оферти, означават те и прибавят, че откогато попадат в ръководството на София, „ Спаси София “ „ към този момент безотговорно унищожава столичния бизнес. Особено в центъра, само че когато ни унищожи там, чакаме да се реалокира и в кварталите “.

Първо сме очевидци на искрено нездравословната метаморфоза на придвижването и паркирането в региона на бул. „ Витоша “ и „ Патриарх Евтимий “. Организация, която с изключение на останалите вреди, които нанесе, направи невероятно зареждането на комерсиалните обекти. И изгони хората от центъра!

Сега виждаме нова идейна брадва – „ синя зона “ в неделя и удължаването й за час през останалите дни. Това още веднъж затруднява хората, изключително от провинцията, които през уикенда желаят да посетят столично заведение. На процедура те към този момент няма къде да оставят колата си, с цел да го създадат. Поредна капка в езерото за съсипване на българския бизнес. Не сме съгласни с това целеустремено мачкане и силово налагане на безумни хрумвания! ", декларират от браншовите организации в свяота позиция. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР