Любител на скъпи и луксозни коли се оказа 21-годишният Кристиан

...
Любител на скъпи и луксозни коли се оказа 21-годишният Кристиан
Коментари Харесай

Кристиан Екмекчиян, син на служителка в КАТ, е шофьорът на разцепения джип в Пловдив

Любител на скъпи и първокласни коли се оказа 21-годишният Кристиан Екмекчиян, който предизивика зверската злополука в Пловдив на бул. „ Руски “.

 

В профила му във Facebook се виждат фотоси от разнообразни скъпи возила и шерване на разгласи за продажба на коли от автокъща. Кристиян е студент в Пловдивския университет. Паралелно с това е съучастник във компанията на татко си Антон Екмекчиян „ Аква де разкош “.

 

 

 

 

21-годишният лидер, който почина на място е имал  шофьорска брошура от три години. По първична информация има предходни прегрешения на пътя, написа Българска национална телевизия. Кристиян е наследник на служителката на КАТ-Пловдив Петя Екмекчиян, която работи в отдел „ Регистрации “, оповестява локалният уебсайт „ Трафик Нюз “.

 

 

 

 

По всяка възможност младежът е карал джипа „ Рейндж Ровър “ с доста висока скорост по правия бул., тъй като колата е разцепена на две елементи след удара в чинарите в разграничителната линия.

 

Момичето, което е пътувало на предната седалка и почина също на място, е 20-годишната Теодора Николова, прецизира медията.

 

 

В болничното заведение остават 22-годишните Николета У. и Иван П., които са пътували на задната седалка на авариралия джип. Те са настанени във Втора клиника по хирургия в УМБАЛ " Св. Георги " в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания.

 

 

С тях беше докаран и 56-годишният пожарникар Димитър Галчев, който е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Лекарите дават всичко от себе си в грижата и за тримата пациенти, обявиха от болничното заведение.

Тежкият пътен случай стана тази нощ към 3.30 часа на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " 6-ти септември ".

 

По първична информация джипът е идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия на бул. " Руски " и се е блъснал поредно в няколко големи дървета. 

Според специалисти, скоростта с която се е движил тежкият джип, е била към 200 км/час.

Остава неясно чия благосъстоятелност е колата със софийска регистрация. Няма информация и дали водачът е бил под въздействие на алкохол или опиати.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР