Лидерът на Възраждане смята, че медиите имат двоен стандарт при

...
Лидерът на Възраждане смята, че медиите имат двоен стандарт при
Коментари Харесай

Костадинов: Ако синът ми беше простреля друго дете, вече щях да съм арестуван и Явор Божанков да иска да ме изхвърлят от изборите

Лидерът на " Възраждане " счита, че медиите имат двоен стандарт при отразяването на случаите с деца на политици.

Ето какво написа той: 

" Синът на Божанков прострелва друго дете; заглавията - " дете прострелва друго ". Синът на Костадинов удря пестник на някакъв, който му къса подписката за еврото; заглавията - " синът на Костадин Костадинов се бие ".

Този текст е писан от Тихомир Чергов. Направил си е труда да показа даже и новините по случая. Мисля, че няма по-показателен образец за двойния стандарт в нашите така наречен медии. Бъдете уверени, че в случай че този случай (което не поисквам никому) се беше случил с мое дете, към този момент щях да съм задържан и тъкмо Явор Божанков щеше да е измежду тези, които щяха да желаят да бъда изхвърлен от предизборната конкуренция. Впрочем, ще ви споделя - предходната година след тези медийни изявления доносници от ППДБ пуснаха сигнали против сина ми и поради тях беше викан два пъти на разпит в полицията, а против мен имаше сигнал за лишаване на щерка ми, защото " пораства в нападателна и рискова среда ". Доносът за щерка ми беше пуснат от депутатка от ППДБ.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР