Трябва да се върне нормалността в българската политика, която от

...
Трябва да се върне нормалността в българската политика, която от
Коментари Харесай

Анастасов: Цветанов стоеше пред вратата на ДПС за подкрепа

Трябва да се върне нормалността в българската политика, която от 10 години се води на правилото " одобрявам - не одобрявам ". Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов. Той бе безапелационен, че Движение за права и свободи ще работи за по-доброто бъдеще на страната, с цел да се утвърдят европейските политики.

Станислав Анастасов не разкри обаче доста към подготовката на партията за изборите. Потвърди, че депутатът Делян Пеевски има номинации.

" Г-н Пееевски имаше една доста значима роля при започване на пандемията. Той направи доста огромен жест тогава, когато страната се забави. Г-н Пеевски е съвносител на доста законопроекти ", означи Анастасов.

Той акцентира, че господин Пеевски е групов състезател.

Относно изявлението на почетния ръководител Ахмед Доган във връзка отхвърли му от номинации, Анастасов разяснява:

" Д-р Доган сподели каквото имаше да каже, той 9 години не взе участие в дейната политика към този момент. Не бих си разрешил да пояснявам думи на доктор Доган. Последно се видяхме в Росенец ".

Зам.-председателят на Движение за права и свободи отговори и на нападките на Цветан Цветанов. Той означи, че, с цел да се отдели време за някогашния втори в ГЕРБ, би трябвало да се види неговото минало.

" За господин Цветанов има доста неща, които би трябвало да се изговорят. Г-н Цветанов беше индивидът, който стоеше пред вратата на Движение за права и свободи да желае поддръжка ", означи Станислав Анастасов.

Той настоя, че Движение за права и свободи се давали поддръжката си единствено за политики по отношение на устояването на евроатлантическите полезности на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР