Трусовете в отбора на Нефтохимик (Бургас) продължават, а футболистите на

...
Трусовете в отбора на Нефтохимик (Бургас) продължават, а футболистите на
Коментари Харесай

Трусовете в отбора на Нефтохимик продължават! Футболистите ще посрещнат празниците без пари

Трусовете в тима на Нефтохимик (Бургас) не престават, а футболистите на отбора за следващ пък изрекоха възмущението си от работата на бизнесдамата Анелия Златкова, написа Sportal. По думите на играчите те още веднъж са били излъгани, че ще получат заработените си пари от заплати и награда. Така те ще посрещнат празниците без финансови средства.

Припомняме, че наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев направи разпалено изявление след загубата от Спортист (Своге). Бургазлията разказа тежката обстановка, която царува на стадион " Efbet Арена " след провалянето с 2:4 от Спортист.

Ето и сегашната позиция на футболистите.

" Поредните неистини на Анелия Златкова към футболистите за обещани пари.

В последните седмици имаше доста земетресения в Нефтохимик, само че Анелия Златкова излизаше пред медиите и говореше по този начин, все едно всичко е наред с дребни закъснения.

На мача със Своге тя даде обещание на играчите, че ще им даде една награда ПРЕДИ срещата, по тази причина и не се знаеше до последно дали мачът ще се играе, или не. В последния миг се оказва, че въпросната акционерка в тима въобще няма желание да дава пари преди мача, както и обещаната заплата след мача, а задачата е била срещата да бъде телевизионна, с цел да може в случай че инцидентно футболистите не излязат, Анелия Златкова да употребява медиите, с цел да приключи договорите им дисциплинарно и по този начин няма да дължи никакви пари. Футболистите по тази причина и излязоха да изиграят мача - да покажат, че са мъже на Госпожата, тъй като тя по този начин ги прикани в едно нейно изявление. След мача се оказа, че пари няма и ще има в сряда - 16 декември. А през днешния ден тя споделя: " Пари няма да има ".

Следва следващата неистина за идната дата! Докога ще продължава този цирк на Г-жа Златкова. На 31 декември публично играчите ще имат да взимат две заплати, награда и половинки заплати за някои. Сега ние споделяме. Анелия, покажи, че си толкоз точна, колкото приказваш по интервютата ти! Гонят всички играчи от квартирите, без да се заплати на притежателите! Анелия Златкова е единствената, която ще остави футболистите си без пари за празниците, даже тимове от В група си получиха всичко до стотинка ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР