Трудно е да се намери човек, който да не е

...
Трудно е да се намери човек, който да не е
Коментари Харесай

Повече от 30 години по-късно: как актьорите от сериала “Бевърли Хилс 90210” са се променили след излизането на първия сезон

Трудно е да се откри човек, който да не е гледал или най-малко да не е чувал за младежкия сериал от 90-те “Бевърли Хилс, 90210 ”. По едно време той беше считан за безумно известен, защото приковаваше към екрана фенове от цялостен ​​свят.

За всички беше необикновено вълнуващо да проследят богатия живот на близнаците Уолш, които ненадейно се оказаха заобиколени от златна младост.

Изминаха 32 години от излизането на първите епизоди. През това време актьорите, които изиграха основните функции в сериала, съумяха да вземат участие в редица нови планове, да получат фамилии и нови занимания.

Много почитатели сигурно биха се заинтересували да видят какъв брой са се трансформирали техните любимци. Каним ви да задоволите любознанието си още в този момент.

Джим Уолш (Джеймс Екхаус)

Синди Уолш (Карол Потър)

Кели Тейлър (Джени Гарт)

Бевърли Хилс, 90210 дебютира на 4 октомври 1990 година Картината обаче завоюва триумф надалеч не незабавно. Всичко се промени, когато продуцентското студио реши да излъчи сериала през лятото. След това покритието на публиката се усили доста, защото младежите започнаха интензивно да се интересуват от завладяващата история.

Брандън Уолш (Джейсън Пристли)

Бренда Уолш (Шанън Дохърти)

Стив Сандърс (Иън Зиринг)

Андреа Зукерман (Габриел Картерис)

Дейвид Силвър (Браян Остин Грийн)

Дона Мартин (Тори Спелинг)

Първоначално сериалът беше интензивно подложен на критика заради възрастта на актьорите. Много от момчетата бяха много над 20 и даже над 30 години. Възрастта обаче не им попречи да играят безапелационно младежи.

Валери Малоун (Тифани-Амбър Тисен)

Клеър Арнолд (Катлийн Робъртсън)

През 2008 година е сниман римейк на известния сериал от 1990 година Излезли са общо 5 сезона. Проектът получи много положителни оценки, само че, за жалост, не провокира същия интерес измежду феновете.

Карли Рейнолдс (Хилари Суонк)

Джанет Пайн (Линдзи Прайс)

Това обаче не избави телевизионното шоу от ниски рейтинги и рецензии. След излизането на първия сезон, който включваше 6 епизода, каналът реши да не го възобновява и да затвори плана.

Ноа Хънтър (Винсънт Йънг)

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР