Тримата гербопитеци в Пловдив Десислава Трифонова, Иван Червенков и Младен

...
Тримата гербопитеци в Пловдив Десислава Трифонова, Иван Червенков и Младен
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Трима топ гербопитеци спестили стотици хиляди… от заплати

Тримата гербопитеци в Пловдив Десислава Трифонова, Иван Червенков и Младен Шишков, сложени надлежно на първо, второ и четвърто място в листата на ГЕРБ за вота на 2 октомври, са „ икономисали “ стотици хиляди лв. от…заплати!

Възмутен четец на Narod.bg сигнализира за безумието, което се вижда от качените заявления на приходите в уеб страницата на КПКОНПИ. Информацията е публично налична и всеки може самичък да се убеди с какви суми разполагат намазаните гербаджии.

„ Лошо няма, икономисали са ги от заплати, както сами са упоменали и то в изискванията на пандемии, рецесии и какво ли още не, до момента в който народът ни изнемогва! Но с какви очи обикалят ежедневно измежду жителите в тази акция и дрънкат за недоимъка и беднотията на хората по села и градове, когато българинът страда от високите цени и изпитва усложнения и ограничения, а те приказват, че бедите са, тъй като ГЕРБ не е на власт?

На цялостен корем елементарно се приказва за рецесии и очевидно желаят още повече да си го понапълнят, приключва сигналът до Narod.bg.

Според документите пред КПКОНПИ тримата са икономисали надлежно:

– Десислава Трифонова: 134 780 лв.

Реклама

– Иван Червенков: 241 024 лв.

– Младен Шишков: 187 343 лв.

Десислава Трифонова е същата онази изритана за несръчност от Българската организация за вложения (БАИ) калинка на ГЕРБ, която лапаше 38 000 лв. заплата на месец, без да е донесла и 1 стотинка вложения. Сега същата одиозна дама, спрягана преди време като рисково близка до Владислав Горанов не по професионална линия, е лидер на листата в 17 РИК – Пловдив.

На второ място е доктор Иван Червенков от Асеновград, трети – Иван Кръстанов. На четвърто и пето място са Младен Шишков от Раковски и Розалин Петков от Карлово.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР