Трима от най-известните ясновидци в човешката история са предсказали, че

...
Трима от най-известните ясновидци в човешката история са предсказали, че
Коментари Харесай

Тримата най-известни ясновидци

Трима от най-известните ясновидци в човешката история са предсказали, че краят на света ще пристигна в последните години на ХХ век.

Според пророчицата от Йоркшир майка Шиптън, живяла пред ХV век, края ни е щял да настъпи през 1991 година. Френският доктор и астролог от ХVІ век Нострадамус предвиждал, че хората ще изгинат през 1999 година. А ирландският оракул от ХІІ век Свети Малаки планувал, че последната година в историята ни ще бъде 2000 година

Майка Шиптън е необятно известна като магьосница. Тази й популярност се добавя от нейния злокобен външен тип. Тя се спречква с кардинал Уулси, който потегля за Йоркшир с желанието да я изгори.

Тогава ясновидката споделя, че той " ще види Йорк, само че по този начин и няма да влезе в него ". Кардиналът стопира на 15 километра от града, където го арестуват за държавна измяна и умира по противоположния път към Лондон. Освен това майка Шиптън тъкмо разказва Големия лондонски пожар.

Мишел дьо Нострадам, извесен повече като Нострадамус, стартира забележителната си кариера на оракул като разказва в детайли гибелта на Анри ІІ. Тя настава след 4 години.

Носрадамус, който написа в римувани четиристишия, споделя: " В клетка от злато той ще прониже очите си ". Действително кралят е пронизан по време на шампионата от копие, проникнало през отворите на златния му шлем.

Пророкът умира през 1556 година, само че славата му се разнася и даже през днешния ден неговите предсказания не престават да са обект на внимание на милиони, искащи да открият в обърканите му и неразбираеми четиристишия описания на събития от нашето време.

Със сигурност може да се каже, че " императорът, който ще бъде роден покрай Италия и ще коства скъпо на Империята ", е самият Наполеон, роден в Корсика.

Едно негово знамение обаче не се сбъдва. Това, за потъването на Калифорния през 1988 година.

Свети Малаки пък е прочут най-много с пророчествата си за папите, като в тях употребява кодови наименования на латински език. Светецът от ХІІ век предсказва ръководството на всчки папи, освен това в последователен ред, в това число на Йоан ХХІІІ, наименуван от него " Пасторът-моряк ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР