Трима мъже са задържани заради побой след скандал във велинградското

...
Трима мъже са задържани заради побой след скандал във велинградското
Коментари Харесай

Трима мъже са задържани заради побой след скандал

Трима мъже са арестувани поради побой след скандал във велинградското село Света Петка, оповестиха от Пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик.

Сигнал за случая бил получен през вчерашния ден след обед в районно управление (на МВР) - Велинград. 35-годишен мъж от велинградското село Света Петка бил открит в жилището му, в безпомощно положение с забележими следи от контузии в региона на главата. Пострадалият бил превозен от кола за спешна помощ на "Спешна помощ " в УМБАЛ "Свети Георги " - Пловдив, в кома и с заплаха за живота. На мястото неотложно са изпратени чиновници от престъпна и охранителна полиция при районно управление (на МВР) - Велинград и ОДМВР - Пазарджик. Предприети са дейности за изясняване на случилото се. Оказало се, че в събота вечерта след солидна приложимост на алкохол в локално заведение зародил скандал сред мъжа и група негови съселяни. Разпрата бързо прераснала в побой, като на мъжа са нанесени удари в главата и тялото. Установено е, че създател на похищението е 29-годишен мъж, а дружно с него били и 39-годишен мъж от същото село и 34-годишен от прилежащото село Долна Дъбева.

Тримата са арестувани в ареста на районно управление (на МВР) - Велинград за период от 24 часа. За случая е известена и прокуратурата.

Продължават дейностите по документиране на случая, формирано е разследване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР