Трима души са задържани при акция на специализираната прокуратура в

...
Трима души са задържани при акция на специализираната прокуратура в
Коментари Харесай

Задържаха шефа на митническото бюро в Севлиево

Трима души са арестувани при акция на профилираната прокуратура в Севлиево. Тя е по досъдебно произвеждане за настояща от началото на 2017 година проведена незаконна група с присъединяване на длъжностно лице. Арестувана е началникът на Митническото бюро в града.

Севлиево

През целият ден през днешния ден в Севлиево имаше засилено наличие на жандармерия и полиция. Претърсени са адреси, конфискувани са компютри и документи. Сред арестуваните е Йорданка Костадинова - шеф на Митническото бюро в града.

От изнесената досега информация излиза наяве, че Йорданка Костадинова е направила длъжностно закононарушение, оказвайки напън върху свои сътрудници поради имотна полза касаеща сина ѝ. Той също е арестуван. Арестуван е и мъж, апетитен за главатар на група за разпространяване на незаконни цигари, а Костадинова му осигурявала чадър.

В качеството си на длъжностно лице шефката на митническото бюро е упорствали пред свои сътрудници от Горна Оряховица да бъде позволен мним експорт на камиони в интерес на сдружение, благосъстоятелност на сина ѝ. На третия арестуван е помогнала да избегне наказателно гонене за акцизни артикули без бандерол, които той е съхранявал в дома си, като го е предизвестила за идна инспекция.

Разследването по случая продължава, чака се да бъдат повдигнати обвинявания и на други лица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР