Забраниха дейността на фондацията на принц Хари и Меган Маркъл,

...
Забраниха дейността на фондацията на принц Хари и Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Забраниха дейността на фондацията на принц Хари и Меган Маркъл

Забраниха активността на фондацията на принц Хари и Меган Маркъл, заяви списание People. На двамата е било подредено да не събират или харчат средства за тяхната фондация Archewell.

На 3 май основният прокурор на Калифорния, Роб Бонта, издал уведомление за просрочие от името на Регистъра на благотворителните организации и организациите за набиране на средства към фондация Archewell. Според документа, самодейността на Меган и Хари е вписана като просрочена в регистъра заради това, че не е показала нужните годишни доклади и/или такси за възобновяване. 

Според източник, непосредствен до фондацията, организацията е подала документи в точния момент, само че изпратеният чек по този начин и не е получен. От Archewell схващат за това едвам когато е издадена записка за просрочие. Нов чек е изпратен по пощата и от фондацията чакат казусът да бъде бързо позволен и отразен в записите в границите на идващите седем работни дни. 

Писмото от 3 май от основния прокурор посредством Министерството на правораздаването в Калифорния показва адреса на фондацията като регистриран в Бевърли Хилс, което е на към два часа от вкъщи на херцога и херцогинята на Съсекс в Монтесито. Archewell е организация с нестопанска цел, основана от принц Хари и Меган Маркъл след отдръпването им от кралското семейство през март 2020 година.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР