За най-големият мач в бокса се предлага най-голямата награда. Тайсън

...
За най-големият мач в бокса се предлага най-голямата награда. Тайсън
Коментари Харесай

Фюри и Усик делят £116 млн.

За най-големият мач в бокса се предлага най-голямата премия. Тайсън Фюри и Олександър Усик ще се състезават за безспорната купа в тежка категория в Саудитска Арабия този уикенд в опит да обединят цялата дивизия за първи път през този век.

Циганския цар носи своя пояс на WBC, а с него и една от най-доходоносните кариери в актуалната ера.

Усик, който лиши поясите на WBA (Super), WBO, IBF и IBO от Антъни Джошуа, е украсен войник, който може да се похвали със златен олимпийски орден и към този момент е станал неоспорим първенец в полутежка категория.

И въпреки всичко положението на Фюри е доста по-голямо от това на украинския му съперник. Да, британецът, който съобщи, че би се бил с Ей Джей без хонорар и че кара Фолксваген Пасат, е натрупал съществени пари. На един мирис той ще ви подсети, че е войник с доста награди.

Преди историческия конфликт в Рияд стана ясно, че приходите, които двамата ще поделят в събота са към 116 млн. паунда. Победителят взима лъвския дял от 70% или - 81,2 млн. паунда. За изгубилия ще останат към 35 млн. паунда, което не е по никакъв начин неприятно.

Въпреки това американският промоутър на Фюри, Боб Аръм, счита, че Циганския цар чака да завоюва доста повече от 100 млн. паунда, когато се отчетат покупките от pay-per-view и други сходни доходи покрая мача.

Ако кажете на Тайсън Фюри, че ще изкара 100 млн. $ (79,6 млн. паунда), той в действителност ще се разсърди, тъй като си мисли, а аз мисля, че е прав, че ще изкара доста повече “, сподели Аръм. „ Не знам цифрата, само че тя е доста по-голяма от 100 млн. $ ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР