Америка се състезава сама със себе си, за да види

...
Америка се състезава сама със себе си, за да види
Коментари Харесай

Америка дърпа подвижния мост

Америка се състезава сама със себе си, с цел да види коя страна може да деглобализира по-бързо. Във вторник Джо Байдън наложи мита върху набор от китайски артикули, в това число 100 % върху електрически транспортни средства. Това не е нищо, сподели Доналд Тръмп, който даде обещание 200 % мита върху китайските коли плюс 10 % върху целия импорт отвред. Байдън има още.

При този ритъм на наддаване отделянето на Съединени американски щати и Китай ще бъде заложено в двупартиен камък до ноември. Изборът ще бъде сред Байдън да подпечата проведен бракоразвод или Тръмп да го направи с безредни скокове.

Разбира се, в изборите в Съединени американски щати е заложено доста повече от това, което остава от световните търговски правила. Ако комерсиалната война на Байдън помогне да победи Тръмп през ноември, ретроспекцията ще го съди общително. Цената на налагането на нови налози върху междинната класа в Съединени американски щати и забавянето на прехода на Америка към зелена сила щеше да бъде обезщетена от изгодата от спасяването на демокрацията в Съединени американски щати.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР