Трилърът в Бургас не спира. Открити са части на тяло

...
Трилърът в Бургас не спира. Открити са части на тяло
Коментари Харесай

Трилърът в Бургас не спира. Откриха части от тяло на жена

Трилърът в Бургас не стопира. Открити са елементи на тяло на жена в Бургас, заяви " Фокус ". Предполага се, че са на търсената от края на октомври 2020 година брокерка Теодора Бахлова. Все още обаче не е завършил ДНК анализът, който ще разкрие детайлности по случая, както и има ли той връзка с изгубването и убийството на строителя Юмер Мехмед.

На 11 август беше намерено разчленено тяло на мъж в Бургас. То е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото бе откарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували.

Задържан за отвличането на Юмер е предприемачът Станимир Рагевски. Тогава на специфичен брифинг пред медиите проверяващите разкриха детайлности за жестокото ликвидиране.

На брифинга стана ясно, че в началото повдигнатото обвиняване на Рагевски за похищение е изменено в такова за ликвидиране. Органите на реда опазиха тезата за осъществено съзнателно ликвидиране, а закононарушението е наказуемо с отнемане от независимост от 10 до 20 години, съобщи прокурор Георги Чинев.

„ На база събраните доказателства е открито несъмнено, че Юмер Мехмед е погубен от Станимир Рагевски с огнестрелен изстрел. Това е било осъществено на 4 август, като в интервал от няколко дни обвиненият по делото е съумял да направи опит да укрие трупните остатъци ”, заяви наблюдаващият делото прокурор Десислава Трифонова от Окръжна прокуратура-Бургас.

Тогава полицията проверява и изгубването на бургазлийката Теодора Бахлова, която е имала бизнес връзки със арестувания Рагевски. Прокурор Трифонова изясни, че все още по досъдебното произвеждане няма връзка сред убийството и изгубването на Теодора Бахлова. „ Това не значи, че не работим и в тази посока. Работи се и се прецизира ”, добави тогава прокурор Георги Чинев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР