Трилърът Не се тревожи, скъпа“ на Оливия Уайлд, екшън комедията

...
Трилърът Не се тревожи, скъпа“ на Оливия Уайлд, екшън комедията
Коментари Харесай

Трилър, екшън и биографичен мюзикъл са новите заглавия в А1 Видеотека за април


Трилърът „ Не се тревожи, скъпа “ на Оливия Уайлд, екшън комедията „ РПУ „ Оня свят “ II Възходът на прокълнатите “ и биографичният мюзикъл „ Елвис “ са измежду новите заглавия в А1 Видеотека. Филмите могат да се наемат за 48 часа, през които да се гледат безграничен брой пъти непосредствено от платформата Xplore TV.


-->
„ Не се тревожи, скъпа “ е психически трилър от 2022 година на режисьора Оливия Уайлд, която има и поддържаща роля във кино лентата. Главните функции се извършват от Флорънс Пю и Хари Стайлс, които живеят в идиличната общественост на „ Виктори “ - пробно утопично градче за мъжете, работещи по строго конфиденциален план, и техните фамилии. Докато съпрузите прекарват деня си в централата, съпругите се любуват на хубостта и лукса, които са постоянно на тяхно разположение. Но когато идеалният живот на Алис (Пю) стартира да се пропуква, подсказвайки, че нещо много по-зловещо се крие зад лъскавата фасада, тя стартира да се чуди какво вършат там и за какво.

Действието в „ РПУ „ Оня свят “ II Възходът на прокълнатите “ се развива в Съединени американски щати през 1878 година, когато Шериф Рой Пулсифър (Джефри Донован) се оказва мъртъв след престрелка с прословута разбойническа тайфа. Той получава втори късмет да се върне на земята, откакто е вербуван от РПУ „ Оня свят “, само че отмъщението за личното му ликвидиране може да остане на назад във времето пред спасяването на света, когато в остарелия миньорски град Червен-поток се отваря врата към пъкъла, застрашаваща освен локалните, само че и цялото човечество.



„ Елвис “ е биографичен музикален трагичен филм от 2022 година на режисьора Баз Лурман. Както и името му подсказва, заглавието споделя за живота и музиката на Елвис Пресли (Остин Бътлър), прегледани през призмата на комплицираните връзки на Кралят на рока със загадъчния му управител полковник Том Паркър (Том Ханкс).

Абонатите на A1 Xplore TV разполагат с огромен избор от първокачествени филми за разнообразни възрасти и жанрови желания. А1 Видеотека предлага над 25 000 заглавия на филми и сериали от българското и международно кино. Всеки месец се прибавят нови заглавия, които могат да бъдат наети за интервал от 48 часа, през които могат да бъдат гледани безграничен брой пъти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР