Трифонов не оправда очакванията, заради егото му сме пак в

...
Трифонов не оправда очакванията, заради егото му сме пак в
Коментари Харесай

Нелина: Разочарована съм от Слави Трифонов

Трифонов не оправда упованията, поради егото му сме отново в политическа рецесия

"Напускането на обединението беше егоистично от страна на Слави Трифонов. Не оправда упованията и народът вижда какво се случва. Не мога да си помисля и обясня по какъв начин човек от неговия сан позволява сходно нещо. Но каквото човек самичък си направи, различен не може да му го направи. Много съм разочарована от него. "

Това показа пред фолклорната певицаНелина. Изпълнителката е озадачена въобще от политическата кариера на гологлавия шоумен и позволява, че отговорът се крие в задкулисието.

"Всичко в политиката у нас е подмолна сделка. Подставени лица са доста депутати и в този парламент и не им е там мястото. Корупцията е най-големият проблем, а най-после всичко заплаща народът ", споделя още певицата, изпяла безконечния шлагер "100 мерцедеса ".

Въпреки тежката политическа обстановка в последните години Нелина постоянно гласоподава - и на предварителни, и на постоянни парламентарни, локални и президентски избори. Смята да го направи и на идващия избор, който може да е още наесен.

"Винаги практикувам правото си на глас, в случай че има скоро избори, отново ще отида. Дано да си коства и да се яви водач. За страдание, не се вижда такава сплотяваща фигура на хоризонта. От толкоз корупционни афери станахме Абсурдистан. Последен образец - години наред отсега нататък са платени пари за пътища, в случай че даже земите не са отчуждени ", недоумява певицата.

Нелина е изумена и от логиката на огромна част от българите да купуват повече тогава, когато цените порастват и инфлацията се повишава и доближава рекордни стойности.

"Именно това държание на българина покачва цените. Спомнете си какво стана с тоалетната хартия и олиото. Имаше даже смъртен случай при пердах за олио в Шумен. Продукт, който гранясва и има период на валидност. Заради това - за бога, братя, не купувайте! ", напомня остарялата и добре позната фраза на Димитър Попов.

Нелина е на мнение, че на политиците работата им през последните десетилетия е да разделят народа.

"Липса ми обединител на нацията. Политици, които да мислят за богатството на народа ", споделя тя и добавя, че нито нови избори, нито сегашният формат на държавното управление са задоволително положителни решения в политическата рецесия.

Вместо това Нелина се е отдала на ново амплоа. По време на пандемията стана студентка по национално пеене в Югозападния университет "Неофит Рилски " в Благоевград. Наскоро приключи с цялостно отличие първи курс и даже заживя в общежитие със свои състудентки.

"Много освежаващо ми подейства, доста съм удовлетворена от тази стъпка. Убеждавам се, че човек би трябвало да прави разнообразни неща и да излиза от зоната си на комфорт. Състуденти и преподаватели ме одобряват доста добре, прелестно е отношението им към мен и то е двустранно. Присъствам на всички концерти и начинания в университета ", споделя изпълнителката.

Миналата есен Нелина стартирала доста амбициозно - всяка заран ставала в 6 ч. и пътувала за лекции в Благоевград, а следобяд се прибирала в столицата.

"След две седмици разбрах, че няма да стане по този начин и би трябвало да потърся квартира в Благоевград да оставам най-малко за две нощувки, защото занятията бяха събрани в три дни през седмицата. През останалото време пътувах по участия и ми предложиха да преподавам в музикална академия. Докато търсех квартира, ми споделиха, че са останали места в общежитието и ще е хубаво да сме дружно, с цел да репетираме многогласни песни. Съгласих се и по този начин се случи ", споделя певицата и добавя, че по този начин животът ѝ е доста по-интересен и компенсира двегодишната Коронавирус пауза.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР