Тревожността е едно от най-честите психични състояния, с които се

...
Тревожността е едно от най-честите психични състояния, с които се
Коментари Харесай

Най-добрите кристали срещу безпокойство и стрес

Тревожността е едно от най-честите психологични положения, с които се сблъскват възрастните.

Безпокойството и стресът играят решаваща роля в ежедневния ни живот и евентуално всеки човек има нужда от помощ, с която да се оправи с тези неприятни фактори.

Работят ли лечебните кристали против стрес и безпокойствие

Смята се, че кристалите работят въз основа на вибрационната сила, която излъчват. Вибрационната сила взаимодейства с енергийното поле на тялото, отваряйки „ блокажи “, посредством които настава излекуване.

Мнозина приписват кристалното лекуване на плацебо резултата. В изследване от 2016 година пациенти с болки в долната част на гърба, които умишлено са приемали плацебо хапчета, оповестяват за 30% по-малко болежка и 29% понижение на инвалидността. Напълно допустимо е, в случай че вземем розов кварц и предположим, че ще ни донесе обич към себе си, да подмамим мозъка си да пренастрои съзнанието ни.

Въпреки че научните доказателства за лечебните кристали са нищожни, може да се каже, че лечебните кристали работят – тъй като силата работи. Независимо дали лечебните кристали обезпечават плацебо резултат или не, не се отхвърля фактът, че въздействието им е доста мощно.

Най-добрите кристали за безпокойствие

Живеем в под напрежение и стресиращ свят. И от време на време се нуждаете от малко помощ, с цел да се справите. Ето няколко камъка, които да вземете, в случай че сте подложени на стрес и безпокойствието ви следва и дебне зад всеки ъгъл.

Всъщност е значимо да се дефинира от кое място произтича вашето безпокойствие. Кристалите могат да оказват помощ за усмиряване на нервите, само че най-важното нещо, което можете да извършите, е да научите повече за себе си!

Черен турмалин

Тази черна хубавица разсейва отрицателната сила, в това число негативни диалози със себе си или спирали на тревога. Използвайте го като метод да предотвратите припадък на тревога, преди даже да е почнал. Носете черна турмалинова гривна, с цел да останете „ чисти “ през целия ден.

Розов кварц

 Кристали против безпокойствие и стрес

Розовият кварц е прочут със своята мека и любяща вибрационна сила. Така че, това е съвършеният кристал, който да изтръгнете, когато тревогата ви се обръща върху самочувствието ви. Използвайте розов кварц с камертон, с цел да създадете звукова вибрационна сила и да освободите тези несигурни несгоди. Или изпробвайте ролка за лице с розов кварц, с цел да изгладите бръчките.

Син дантелен ахат

Твърди се, че този кристал оказва помощ за разпръскване на безпокойството и страха - изключително по време на обществено говорене, защото почиства чакрата на гърлото. Така че идващия път, когато изпитвате безпокойствие по отношение на презентация или „ диалог “ с сътрудник, просто носете това малко камъче в джоба си. Със сигурност ще помогне на връзката ви.

Опушен кварц

Опушеният кварц е заземяващ камък. Помага ни да намерим баланс и мир в свят на безпорядък. И всеки, който има тревога, знае, че стресът носи напрежение, което води до душевен безпорядък. Сложете този огромен опушен кварцов кристал в най-стресиращата среда. Той е идеалният кристал за работно бюро, в случай че изпитвате стрес на работа. Може да стои до леглото ви, в случай че наподобява, че не можете да успехите тревогата и безсънието.

Аметист

Аметистът, рожденият камък за Водолей, оказва помощ да се почисти мозъка от всевъзможни отрицателни мисли. Тъй като е доста ментален камък, той също по този начин форсира мисловния развой. Страхотно средство е за учене! Опитайте да пиете от бутилка с вода, в която има аметистови кристали, идващия път, когато се подготвяте за тест или просто чувствате, че имате потребност от детоксикация.

Нефрит

 Най-добрите кристали против безпокойствие

Нефритът нормално се назовава камък за пари. Малко хора знаят, че това е и успокоителен камък. Използвайте го, когато почувствате, че сърцето ви стартира да бие или когато не можете да спите през нощта. Това ще охлади цялото това безпокойствие за нула време.

Как почиствате кристалите

Съществуват редица способи за разчистване на кристали. Ето няколко:

- Намажете кристалите си с култивиран чай;

- Потопете кристала си в солена баня;

- Оставете своя кристал на перваза на прозореца с доста светлина;

- Дръжте кристала си цяла нощ в малко лунна вода.

Къде можете да закупите лечебни кристали

Лечебните кристали могат да бъдат открити онлайн, в книжарниците или измежду дребните джунджурии в дребните бутикови магазинчета.

Как употребявате лечебни кристали

Можете да употребявате кристали по няколко метода. Най-доброто нещо, което можете да извършите, е в действителност да носите своя кристал близо по някакъв метод - като да вземем за пример да го носите към врата си, да пиете вода с кристали, да спите с него под възглавницата си или да го носите в джоба си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР