Третото око се отваря при все повече хора. Когато 6-тата

...
Третото око се отваря при все повече хора. Когато 6-тата
Коментари Харесай

Признаците за отворено трето око

Третото око се отваря при от ден на ден хора. Когато 6-тата ви чакра се отпуши, се появяват няколко сигурни признака, които са показателни за идващото равнище, на което преминавате в нравствен проект. Ситуираното сред веждите, третото око директно въздейства върху вашите мисли и усеща.

6-тата чакра се засилва, когато човек реализира несъмнено равнище на осъзнаване и осведоменост. Когато един субект доближи до чистата форма на почтеност, възприятие на отговорност, съчувствие и обич, чак тогава пред него се отварят нови пътища за самоусъвършенстване. Ето кои са признаците, че третото ви око се е отворило:

Отворено съзнание

Пробуждането на третото око е обвързвано с разбирането на комплицирани, сложни обстановки и концепции, които в предишното са ви се коствали прекомерно комплицирани и невъзможни за осъзнаване. Сега ги виждате под нов ъгъл и разбирате какъв брой доста аспекти имат в действителност. Мислите и възприятията ви са в унисон.

Мислите отвън границите

Мислите ви се образуват по по-различен метод, откакто се отвори третото ви око. Вече виждате оттатък думите и улавяте същинското значение и аргументите за избрани дейности. Имате неповторима връзка със сетивата си, живота и природата като цяло. Способни сте да уловите всяко прикрито обръщение, което те ви изпращат.

Интуиция

6-тата чакра идва с неповторима вътрешен глас. Това едвам доловимо чувство ще ви разреши да предусещате какво ще се случи, по какъв начин и по кое време. Във времето интуицията става доста по-осезаема и мощно развита.

Различно мислене

Отказвате се от старите привички и на тяхно място търсите ментална и духовна еволюция. Това непрекъснато търсене на самоусъвършенстване се отразява директно на живота ви. Постепенно всяко нещо бива подлагано на подозрение и спомагателна преценка. В персонален и обществен проект търсите нови способи за развиване. Спирате да приемате формалните отговори и постоянно сте в търсене на истината и освен това.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР