Трето дете ще роди на 46 години бившият министър на

...
Трето дете ще роди на 46 години бившият министър на
Коментари Харесай

Помните ли Лиляна Павлова? На 46 чака трето бебе от милионера Парашкев Кръстев

Трето дете ще роди на 46 години някогашният министър на районното развиване в кабинета „ Борисов ” Лиляна Павлова, научи „ Уикенд ”. Вицепрезидентът на Европейската капиталова банка ще подари още веднъж със наследник имотния магнат Парашкев Кръстев, с който към този момент имат правоприемник.

Павлова, която бе министър на районното развиване, залюби преди години скрито подчинения си Кръстев, който по време на нейното господство бе началник на „ Автомагистрали ”. Пухкавата началничка оплела в мрежите си подчинения си и двамата започнаха буйна връзка, а тя скоропостижно се разведе със брачна половинка си Пламен Николов, от който има щерка София.

След формалния бракоразвод пък Павлова незабавно свила гнездо с Парашкев Кръстев в парцела му от 350 квадратни метра в столицата на бул. „ Джеймс Баучер ”, а мълвата носи, че жилището коства близо 3 милиона лв.. Именно там Лили Павлова посрещна първия си наследник от имотния могул, а в този момент чака и третото си дете, което още веднъж ще е момче.

Реклама

Голямата дъщеря София, която е към този момент на 16 години, живее от дълго време в Люксембург, по тази причина Павлова се отдава изцяло на връзката си с Кръстев. Той бе позорно уволнен и с право от шефския си пост в „ Автомагистрали ”, откакто по негово време ужасяващ случай лиши живота на дама, пътуваща през тунел „ Ечемишка ”. Осветително тяло от тунела пада върху колата на дамата и тя умира на място, а Парашкев Кръстев навреме е изхвърлен от ведомството.

Това обаче ни минимум не му носи кахъри. Той незабавно се хвърля стремително в основаването на заможен бизнес по морето – внимателно няма да повдигаме въпроса с какви пари. Компанията му „ Созополис риъл естейт ” е единствено една от компаниите на магната, който върти, съгласно Търговския указател, 460 чиновници, а годишният му оборот за 12 месеца е близо 700 000 лв..

Парашкев Кръстев и Лиляна Павлова се залюбват в сериозен спор на ползи, само че това не кара водачът на ГЕРБ и тогавашен министър председател Бойко Борисов да размаха пръст и влюбените са оставени да се радват на щастието си макар пречките в законодателството. Така през 2022 година двамата посрещат първороден наследник, а идната година Павлова ще подари с втори правоприемник имотния магнат.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР