Третият мандат имаше шанс за реализация, ако се бяха провели

...
Третият мандат имаше шанс за реализация, ако се бяха провели
Коментари Харесай

Манолова хвърли камъни по БСП заради мандата

Третият мандат имаше късмет за реализация, в случай че се бяха провели предварителни диалози сред партиите отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това съобщи пред bTV ръководителят на ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Мая Манолова.

По думите ѝ Българска социалистическа партия високомерно са отказали да беседват с аргумента, че е противоконституционно. „ Това минира опцията в действителност да има договаряния сред обединенията – къде да отиде мандатът, с цел да получи съответната поддръжка. Сега, напълно предстоящо, има неуспех “, разяснява Манолова.

Според нея отговорността за несъставянето на държавно управление в 46-ото Народно заседание е на мандатоносителите.

„ Големите партии в това Народно събрание отхвърлиха въобще да работят по законопроекти и тематики, значими за хората. Не беше признато предлагането ни да се изслуша кметът на София Йорданка Фандъкова за „ Топлофикация “ поради проблемите в сдружението “, съобщи още Манолова.

Тя изясни, че на дневен ред са промените в правосъдната власт и е значимо да се гласоподава и на второ четене Бюрото по отбрана да премине към правосъдното министерство. „ Въпросът е за какво значимите законопроекти за правосъдната власт са оставени на ръба и при положение, че Българска социалистическа партия върне прибързано мандата, това ще сложи под риск приемането на тези закони “, сподели Манолова.

Относно актуализацията на бюджета, депутатът разяснява, че е редно най-малко за нея да стигне времето, с цел да се преизчислят пенсиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР