Третата по големина меме криптовалута по пазарна капитализация, PEPE, отбеляза

...
Третата по големина меме криптовалута по пазарна капитализация, PEPE, отбеляза
Коментари Харесай

Меме криптовалутата PEPE може да продължи да достига нови рекорди – ето защо

Третата по величина меме криптовалута по пазарна капитализация, PEPE, означи незабравим растеж, като през последния месец набъбна с близо 800% и към този момент доближава пазарна капитализация от $3 милиарда.

Възниква обаче въпросът: може ли тази динамичност да се резервира? Прозренията от разбора на веригата и техническия разбор демонстрират, че цената на PEPE скоро може да доближи невиждани върхове.

Забележителният скок в броя на притежателите на PEPE, които в границите на две седмици се усилиха с над 25,000, акцентира възходящото доверие в криптовалутата. Този приток на нови вложители слага постоянна основа за продължение на възходящия напън върху цената ѝ. Забележително е, че тази траектория на напредък не демонстрира признаци на намаляване, като упованията са за по-нататъшно разширение на броя на притежателите на PEPE през идващите дни.

Ако се позовем на последните статистически данни, на 6 февруари PEPE имаше почти 150,000 притежатели, а до 8 март техният брой набъбна до 175,000, което демонстрира удивително нарастване от 16% за по-малко от две седмици. Историческите данни сочат, че подобен бърз растеж на притежателите преди е бил обвързван със доста повишение на цената, както стана ясно, когато цената на PEPE се удвои в границите на 15 дни.

Друг забавен индикатор, който би трябвало да се следи, е рентабилността на притежателите на PEPE , която сега е впечатляващите 86%, което значи към 160,000 адреса. Макар че тази цифра е спаднала леко от 91% единствено пет дни по-рано, сходни съмнения се чакат на фона на притока на нови притежатели в изискванията на бичи пазарни настроения.

Въпреки това високият дял на печеливши адреси може евентуално да алармира за мечи трендове, защото някои притежатели може да решат да се възползват от облагите си, което да докара до нараснала интензивност при продажбите и следващ спад в цената на токена.

Въпреки това оптимизмът за PEPE е огромен, подхранван от забележителна част от вложителите, които избират да запазят активите си в очакване на по-големи облаги. Тези оптимистични настроения са в допълнение подчертани от убеждението, че продължаващото нарастване на цените може да ги изстреля в редиците на печелившите вложители.

В вероятност, капацитетът PEPE да пробие равнището на опозиция от $0.0000089 е огромен, което предвещава бича траектория към цена от $0.00001. Подобно достижение би отбелязало исторически миг за PEPE, представлявайки първото му нахлуване в ценовия диапазон от четири нули.

Въпреки това, в случай че не успее да задържи поддръжката си над равнището от $0.0000069, PEPE може да отстъпи до $0.000004, което би означавало забележителна промяна от 55% по отношение на актуалната позиция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР