Треньорският щаб на Левски е притеснен заради състоянието на голмайстора

...
Треньорският щаб на Левски е притеснен заради състоянието на голмайстора
Коментари Харесай

Станислав Костов притесни Левски преди дербито

Треньорският щаб на Левски е обезпокоен поради положението на голмайстора Станислав Костов преди " Вечното дерби " с ЦСКА в събота, оповестява " Тема спорт ". Нападателят не тренира на цялостни обороти заради контузия в коляното. Проблемът на Костов е още от гостуването на Черно море. Той игра против Лудогорец без да е изцяло възобновен, защото Сержиу Буш и Валери Божинов също бяха със здравословни проблеми и не попаднаха в групата.

Румънецът няма да е на линия и за идното дерби, а Божинов ще бъде в групата, само че надали ще бъде титуляр поради липса на игрови темп.

Кадровите терзания на треньора Георги Дерменджиев не свършват с нападателите. До последно под въпрос ще бъде и привлеченият през зимата Еркебулан Сейдахмет.

Защитата още веднъж ще бъде прекроявана, така като Седрик Унтонджи е навън поради контузия, а капитанът Иван Горанов е осъден. На негово място е ясно, че ще започва френският ляв бек Луис Нганиони. Четворката в защита ще добавят изтърпялите санкции Живко Миланов и Нуно Рейш. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР