От ATP свалиха публикацията, която оповести отказването н Анди Мъри

...
От ATP свалиха публикацията, която оповести отказването н Анди Мъри
Коментари Харесай

Комедия от грешки: ATP свалиха публикацията си за отказването на Анди Мъри от Уимбълдън

От ATP смъкнаха обявата, която оповести отказването н Анди Мъри от Уимбълдън. 2-кратният първенец получи травма в гърба по време не присъединяване си в Куинс и стана ясно, че е претърпял интервенция този уикенд, като се надяваше да се завърна в точния момент за последното си присъединяване в своя обичан шампионат, а неговият управител оповести по какъв начин незабавно ще бъде споделена съответната информация, когато интвервенцията завърши и стане ясно какво е моментното положение на неговия клиент.

Мъжката тенис асоциация пък още през вчерашния ден показа обява, с която осведоми, че някогашният номер едно няма да може да се сбогува със " свещената трева " и му следва интервал на рехабилитация, който вероятно да го изведе до огромната му цел, а точно присъединяване на пета поредна Олимпиада, където британецът към този момент посочва, че възнамерява да завърши своята кариера.

Оказва се обаче, че самият 3-кратен " мейджър " притежател въобще не е взел решението да се отдръпна от Уимбълдън към този миг и всички постове с сходна информация бяха изтрити.

" Той мина през вчерашния ден през процедура и ще би трябвало да изчакате, с цел да видите какво ще стане. Към момента знам, че той към момента не се е отказал от присъединяване в шампионата и можем да се надяваме на единствено най-хубавото за Анди " - разкри шефът на английската тенис асоциация пред медиите.

Oh boy.
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР