Петчленен състав на Хасковския окръжен съд даде ход на наказателното

...
Петчленен състав на Хасковския окръжен съд даде ход на наказателното
Коментари Харесай

Започна делото срещу мъж, обвинен в жестокото убийство на доведения си 4-годишен син

Петчленен състав на Хасковския областен съд даде ход на наказателното дело против Генджебай Зюки Мехмед, н а 48 година, който е упрекнат в осъществено с особена свирепост ликвидиране на 4-годишния си доведен наследник.

Детето е бито по главата, тялото и крайниците с ръце и бухалка.  При случая на Бъдни вечер през 2022 година пастрокът, който съгласно обвиняването е бил използвал алкохол и опиати, пребива с дървена бухалка и нанася междинна телесна щета и на биологичната майка на детето Гюлтен Мехмедали.

Инцидентът се случва в изискванията на рисков рецидив. Защитата на Мехмед изиска в разпоредителното съвещание делото да бъде върнато на прокуратурата за ново следствие с претекста, че има позволени процесуални нарушавания. Магистратите обаче отхвърлиха настояването. 

" Не съм отговорен. Малкият падна, удари си главата и изпадна в безсъзнание. Правех му изкуствено дишане, персонално го откарах с автомобила си в " Спешна помощ ", сподели пред кореспонденти преди началото на процеса подсъдимият.

Роднините на потърпевшите са внесли цивилен искове за кръвнина на стойност 720 000 лв.. Делото ще продължи на 16 юли. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР