Треньорът на Йънг Бойс Херардо Сеоaне даде официалната си пресконференция

...
Треньорът на Йънг Бойс Херардо Сеоaне даде официалната си пресконференция
Коментари Харесай

Наставникът на Йънг Бойс за ЦСКА: Треньорът е нов, но играчите са същите

Треньорът на Йънг Бойс Херардо Сеоaне даде формалната си конференция преди утрешното посещение на ЦСКА в четвъртия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Специалистът не отдаде огромно значение на треньорската рокада при " алените ", очаквайки " алените " още веднъж да бъдат много рискови в нападателен проект.

" Наблюдавахме един мач с новия треньор на ЦСКА - за Купата против Ботев Ихтиман. Опитахме се да получим информация за това по какъв начин той е играл в предходните си тимове. При всички положения треньорът може да има въздействие, само че играчите остават същите. Единствено лицето на тима може да бъде леко променено ", разяснява Сеоане.

" Един съперник може да играе колкото му разреши съперникът. В този смисъл, направихме много добър мач в Швейцария. Наблюдавахме играчите на ЦСКА в Рим и против Клуж, където те се показаха много по-добре. При всички положения чакам по-различно лице. Очаква ни сложен мач ", счита наставникът на швейцарския първенец.

" Цезигер има мускулен проблем. Останалите контузени играчи са познати. Нямаме нито един случай на COVID-19. Не, няма да подценим този мач. Със сигурност новият треньор ще наложи нов жанр. Ние желаеме да стартираме да се пазиме нападателно, само че и нападателно да разиграваме топката. Никога не подценяваме съперника, подхождаме с почит, само че желаеме да си наложим нашия жанр. Към момента нямам концепция кой ще играе за ЦСКА. Летят информации за случаи на COVID-19. Преди всичко се интересувам от моя тим. Зная сигурно кои играчи са рискови в офанзивната част. И на първо място знаем къде са нашите сили и тъкмо тях желаеме да използваме ", добави още Сеоане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР